Το γραφείο μας έχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσω της... - Κορυφαίας εταιρίας διαμεσολάβησης και εκπροσώπησης ασφαλιστικών εταιριών στην χώρα.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας

Το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών για την αποτροπή των οικονομικών συνεπειών που μπορεί να προκαλέσει η βλάβη της υγείας σας.

Με το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις παροχές που χρειάζεστε και επιθυμείτε, βάσει των πραγματικών προσωπικών σας αναγκών και των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τον γιατρό, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, την θέση νοσηλείας και τις υπόλοιπες παροχές του συστήματος.

Με το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας δεν καλύπτετε μόνο τις δαπάνες αποκατάστασης της υγείας σας,
αλλά και το μηνιαίο εισόδημα που χρειάζεστε για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και τις δαπάνες επιβίωσης της οικογένειάς σας.

Το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας συνοδεύεται από τον Ασφαλιστικό Γονέα που διατίθεται χωρίς κανένα κόστος αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη, εξασφαλίζοντας δωρεάν ψώνια στην οικογένεια σας καθώς και επιστροφή σημαντικού μέρους των ασφαλίστρων που καταβάλλετε.

Με το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας η ασφάλεια της υγείας σας βρίσκεται στα χέρια σας.
 
Αποκτήστε και εσείς το προσωπικό σας Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας, ανεξάρτητα από το αν έχετε κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στη Σκύδρα, στην συμβολή των οδών Π.Σαχίνη & Δαβάκη (Γωνία). 
  • ή καλέστε μας στους αριθμούς 2381082188 & 2381082636.